Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Tótvázsony
#181100344
79 millió Ft
Alapterület 105 m2,  1 265 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

HŐSZIGETELT, 3 szobás családi ház Tótvázsonyban eladó.

Az 1986-ban épült házban VILÁGOS, KÉNYELMESEN NAGY TEREKET találunk. Az épület 2/3 része alatt pince van, melyben egy nagy GARÁZS, tároló helyiségek és a kazánház kapott helyet. A pince rész a föld szintjén van az enyhén lejtős udvarnak köszönhetően, így a lakótérbe pár lépcsőfok után egy fedett, méretes teraszon keresztül juthatunk be.

    Valóban tágas előtérbe érkezünk, ahonnan nyílnak a további helyiségek. Balra a NAGY KONYHA-ÉTKEZŐ van, melyet egy jókora KAMRA egészít ki. Jobbra a legnagyobb szoba, mely közvetlen kapcsolódik a FEDETT ERKÉLYHEZ. A bejárattal szemben egy közlekedőbe érünk. Balra az egyik hálószoba, mellette a tetőtéri feljáró, valamint a pince lejáró található. Mellette a külön WC, tovább haladva a külön fürdőszoba van. A közlekedő végén a másik hálószobába léphetünk be.

    A fűtést tetszés szerint GÁZKAZÁN ÉS VEGYESTÜZELÉSŰ KAZÁN biztosítja radiátoron keresztül. A melegvizet villanybojler állítja elő. Az első szintfödémje betongerenda béléstestekkel, tehát a TETŐTÉR igény esetén könnyedén BEÉPÍTHETŐ. A nyílászárók már bent vannak, a tetőtéri lakótér azonban még nincs kialakítva.

      A NYÍLÁSZÁRÓK HŐSZIGETELT MŰANYAGRA lettek cserélve, az ablakokon REDŐNY ÉS SZÚNYOGHÁLÓ is van. A ház külső hőszigetelését már elvégezték. A házhoz tartozó, GONDOZOTT KERT gyümölcsfákkal kínál ideális helyszínt a szabadidős tevékenységekhez, kertészkedéshez, vagy egyszerűen a szabadban való pihenéshez, biztosítva egy igazán harmonikus életkörnyezetet. A kert végében kis patakocska csörgedezik.

    A ház egy JÓL ÁTGONDOLT ALAPRAJZZAL rendelkezik: a tágas nappali és a modern konyha-étkező ideális tereket biztosít a közös időtöltéshez, míg a hálószobák a nyugalom szigetei.

               NÉZZE MEG a házról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a házban! https://my.matterport.com/show/?m=NkVWxM4wqM5

        A vásárláshoz CSOK PLUSZ, ILLETÉKMENTESSÉG igényelhető.

                               KITŰNŐ VÁLASZTÁS a jó vételhez!

               HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket biztosító ingatlan!

       Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.

 

Kapcsolat

Csordás János

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter