Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Vácszentlászló
#2517844
54.9 millió Ft
Alapterület 107 m2,  1 450 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • AKCIÓS ÁR!
  • CSAK NÁLUNK!
  • ÚJ AJÁNLAT
  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 1
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Akciós ár! Most 54,9MFt!!!

Vácszentlászlón csendes, biztonságos környéken, kiválóan megépített, azonnal költözhető, jó állapotú nappali + 3 szobás családi ház akár a teljes bútorzattal eladó! 

A 106,6nm-es ingatlan nagyon jó elosztással rendelkezik. A szélfogón keresztül jutunk be a déli tájolású nappaliba, innen nyílik a gyerekszoba, a közlekedő és egy 14nm-es fedett terasz. A közlekedőből érhető el többi helyiség: két nagy egymásból is nyíló szoba, konyha-étkező, kamra, szépen felújított kádas fürdőszoba, külön mellékhelyiség, ill. egy 20nm-es pince is ki lett alakítva a ház alatt.

2013-ban történő felújítása során falazatát 10cm vastag grafittal szigetelték és a nyílászárók felét is kicserélték új ablakokra. Fűtése gáz – és vegyes tüzelésű kazánnal megoldott.

A 40m széles, 1450nm-es telek adottságainak köszönhetően akár ikerház építésre is alkalmas lehet. Jelenleg sok termő gyümölcsfa (barack, dió, füge, szilva, többféle alma) díszíti, valamint egy tároló és egy 20nm-es garázs is helyet kapott még.

Nagyon jó biztonságos környék, iskola, közért, buszmegálló 300m-re, óvoda 600m-re van.

Irányár: 54,9Mft 

Hivatkozási szám: 2517844.
Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:
Sápi Tamás +36 20 944-7025 sapitamas@godolloi.hu  
GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Kapcsolat

Sápi Tamás

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter