Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Velence, Bencehegy, Zuzmó utca
#150905039
510 millió Ft
Alapterület 390 m2,  1 586 m2-es telken
Szobák száma 8 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Vízparti
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Fancoil hűtés-fűtés
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Luxus

Részletes leírás

"Exkluzív otthon a Velencei-tó panorámájával – modern luxus, a természet közepén"

Velence Bencehegyen, a hegytetőn kínálok, újszerű, minden igényt kielégítő modern családi házat. Az 1565 m²-es telken elhelyezkedő bruttó 390 m²-es alapterületű ingatlant, 150 m²-es terasszal, amerikai konyhás nappalival, gyönyörű hatalmas üvegfelületekkel körbe ölelt panorámás étkezővel és 7 szobával, tökéletes otthona lehet azoknak, akik nyugalmat és modern eleganciát keresnek. Az ingatlanhoz tartozik egy dupla állásos garázs, ahol kialakításra került elektromos töltőpont, továbbá a teraszon egy 4x10 méteres kültéri medence, illetve kamera és riasztó rendszer, ami emeli az itt lakók komfortérzetét.

Ez a kivételes ingatlan a Velencei-tó egyik legszebb részén, Bencehegy tetején található, ahol a természet és a modern elegancia találkozik. A ház elhelyezkedése egyedülálló, hiszen egy csendes zsákutcában helyezkedik el, biztosítva a teljes nyugalmat és intimitást. Az 1536 m²-es telek 150 m2-es teraszával bőséges teret biztosít a kültéri szórakozáshoz és pihenéshez. Az épület modern, újszerű állapotban van, nagy üvegfelületekkel, amelyek a ház minden helyiségéből páratlan kilátást biztosítanak a Velencei-tóra.
 

Az ingatlanban amerikai konyhás nappali nagy étkező, 7 tágas szoba található, 4 fürdőszobával, ami maximális kényelmet biztosít a lakók számára. A házban két gardróbszoba is kialakításra került, amelyek mellett rengeteg beépített szekrény és tárolófelület áll rendelkezésre, így bőven van hely a praktikus tárolásra és rendszerezésre. Az amerikai konyhás nappali és az elegáns étkező ideális teret nyújt a közös étkezésekhez és a vendégek fogadásához. Az emeleten kialakított fő hálószoba saját fürdőszoba kapcsolattal rendelkezik, ahol térben álló kád, zuhanyzó és dupla mosdó is található, továbbá kapcsolódik hozzá egy 10 m2-es panorámás terasz, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Velencei-tóra. A biztonságot és kényelmet kamera- és riasztórendszer, valamint a dupla állásos garázsban található elektromos autó töltőpont garantálja. A 4x10 méteres kültéri medence, a földszinten elhelyezkedő 150 m2-es terasz és a kert mind hozzájárulnak ahhoz, hogy otthona valódi oázissá váljon.
 

Finanszírozás:
Az ingatlan készpénzzel és pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható, melyben profi hitelközvetítőnk áll ügyfeleink rendelkezésére díjmentes ügyintézéssel.
 

Műszaki:
Az ingatlan megfelelő hőérzetéről hőszivattyús fan-coil rendszer gondoskodik padlófűtéssel.
Nyílászárók 3 rétegű hő,- és hangszigetelő egyedi tervezésű műanyag ablakok.
Prémium burkolatok és szaniterek jellemzik a belső anyaghasználatot. Kamera és riasztórendszer kiépítve.

Környék és közlekedés
A ház elhelyezkedése ideális azok számára, akik szeretik a csendet, a természetet és a nyugodt környezetet. Velence Bencehegy részén, a hegy tetején található, amely teljes kilátást biztosít a Velencei-tóra. A környék kiválóan alkalmas sétákra, biciklizésre. Autóval mindössze pár percre található a Velencei-tó partja, ahol strandok, éttermek és szórakozási lehetőségek várják.
A városközpont és a főbb közlekedési csomópontok könnyen elérhetők autóval, a Budapest felé vezető M7-es autópálya pedig néhány perc alatt megközelíthető, így a főváros is kényelmesen elérhető. Az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik egy exkluzív, nyugodt és panorámás helyet keresnek, távol a város zajától, de mégis elérhető közelségben.

Kapcsolat

Szanics Gabriella

ingatlan-tanácsadó

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter