Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Veresegyház
#2517856
170 millió Ft
Alapterület 278 m2,  710 m2-es telken
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • ÚJ AJÁNLAT
  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)

Részletes leírás

Eladó Veresegyház legvarázslatosabb pontján, örökpanorámás részen egy két generációs családi ház! (Akár befektetési célra is megfelelő és kialakítható 2 különálló lakrészre.)

Az 1996-ban épült, 278nm-es gyönyörű ingatlan mindig gondos karbantartásban részesült és nem csupán otthon, hanem befektetés is egyben.

A ház egyedi fűtési megoldásai révén nem csak környezetbarát, de pénztárcabarát is. A napelemek és napkollektorok 5,2 kWh energiát termelnek, a puffertartály pedig 1000 liter fűtővizet és 140 liter használati melegvizet biztosít, így minden szempontból belefér a támogatott rezsikeretbe. Automata öntözőrendszerének köszönhetően a kert mindig ragyogó és gondozott, miközben az esővíz tárolóból élteti növényeit.

Az ingatlan három terasz öleli körbe. A felső szinten az egy 5,4 méteres belmagasságú nappali, étkezős konyha, három hálószobás, két fürdőszoba lett kialakítva. Az alsó szinten pedig a garázs mellett egy 32nm-es szoba (konyhai kiállásokkal) fürdővel és WC-vel, mosókonyha és kazánház található.

Irányár: 170Mft

Hivatkozási szám: 2517856.
Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján:
Pintér Roland +36 20 539-1988 pinterroland@godolloi.hu 
GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!

Kapcsolat

Pintér Roland

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter