Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Családi ház, Zimány
#6706911
16 millió Ft
Alapterület 129 m2,  2 595 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Vegyes
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Zimány központjában eladó egy 129 m2-es 3 szobás verandás parasztház állattartásra alkalmas melléképületekkel 2595 m2 telken.

Eladó Kaposvártól mindössze néhány kilométerre, Zimány központjában egy 129 m²-es, 3 szobás parasztház stílusú családi ház. Az ingatlan rendkívül kedvező elhelyezkedésű, hiszen a falu központjában található, ahol a mindennapi élethez szükséges létesítmények, mint a bolt, templom, idősek otthona és a buszállomás is mindössze néhány perc sétával elérhetők.

A vegyes falazatú házban három tágas szoba, konyha, valamint fürdőszoba WC-vel található. Az ingatlan különlegessége a nagy verandája, amely igazi falusi hangulatot áraszt. A ház felújításra szorul, de számos lehetőséget kínál az új tulajdonos számára, hogy saját ízlésére formálja.

A 2595 m²-es telek különösen nagy értéket képvisel, amely kiváló lehetőségeket nyújt gazdálkodásra, állattartásra vagy földművelésre. A telken több melléképület található, beleértve egy pincét, tyúkólat, disznóólat, műhelyt és garázst, amelyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a leendő tulajdonos akár egy kisebb gazdaságot is létrehozhasson.

Az ingatlan konvektoros fűtéssel rendelkezik, és a fa nyílászárókat redőnyökkel látták el. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik szeretnének vidéki környezetben élni, és kihasználni a gazdálkodás, állattartás, vagy földművelés adta lehetőségeket. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, Zimány központjában várja új gazdáját ez a szeretnivaló parasztház!

AMENNYIBEN TOVÁBBI KÉRDÉSEI LENNÉNEK AZ INGATLANNAL KAPCSOLATBAN VAGY ESETLEG SZEMÉLYESEN IS MEGTEKINTENÉ KÉREM KERESSEN BIZALOMMAL AZ ALÁBBI ELÉRHETŐSÉGEIMEN.

I.ár.: 16 M Ft

Érd: +36302562334

https://genius99.hu/Elado_csaladi_haz_Zimany/6706911/

Azonosító: E-314

AMENNYIBEN A VÁSÁRLÁSHOZ HITELFELVÉTELRE LENNE SZÜKSÉGE, ÚGY AZ ELŐZETES IGÉNYFELMÉRÉST, BANKI AJÁNLATOK BESZERZÉSÉT VALAMINT A TELJES ÜGYINTÉZÉST INGYENESEN VÁLLALJUK !!

A weboldalon szereplő információk (képek, szövegek ... stb.) teljes mértékben a szerző jogi tulajdonát képezik.

A weboldalon szereplő információkat, adatokat másolni, felhasználni csak a szerző előzetes engedélyével lehetséges.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!

Kapcsolat

Oláh Miklós

Ügyvezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter