Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Építési telek, Érd, Johanna utca
#207600091
35 millió Ft
Alapterület 203 m2,  1 042 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot nincs megadva
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Zöldövezeti
  • Szintek száma: 2

Részletes leírás

Érden építési telek eladó építési engedéllyel és kész tervekkel

Ez a nagyméretű, összközműves építési telek Érd központjában, mégis egy csendes - női neves - zsákutcában található, ahonnan csodás kilátás tárul a városra és a városon túli dombos övezetre. Az utcában lévő telkek méretéből adódóan a szomszédos házak olyan távolságban épültek, amely intím környezet teremtését teszi lehetővé az eladó telken, ezenfelül többféle gyümölcsfa, valamint 3 sor szőlős is gazdagítja. 

 

A telken korábban egy 30 nm alapterületű, erős alappal rendelkező, pincézett hétvégi ház állt, amelyet az eladók elbontattak és a meglévő pincére egy olyan energiatakarékos lakóházat terveztek, amely élhető, tágas, ám mégis helytakarékos terekkel egy 4-5 fős család számára hosszú távon kényelmes otthon kialakítását teszi lehetővé. A tervek tetőtérbeépítés lehetőségével készültek, így annak engedélye is már adott a telek leendő tulajdonosa(i) számára. Az építési engedély 2027-ig érvényes.  A pince és a rajta lévő alap - építkezésre alkalmas - statikai állapota szakértő által igazolt. Az építkezés megkezdéséhez szükséges a meglévő alaphoz csatolt terasz, valamint a korábbi hétvégi ház kéményének elbontása. 

 

Az ingatlan 1 kilóméteres körzetben elérhető óvoda, iskola, zeneiskola, művelődési ház, rendelőintézet, gyógyszertár, bíróság, ügyészség, rendőrség, illetőleg piac.

Autóval 5 percen belül a város központ, hipermarket, valamint az M6 és M0 autópálya, továbbá a 6-os út és 7-es út. A  2-3 kilóméteren belül található kirándulóhelyek és a Duna-part kikapcsolódást és igazi természetközeli élményt nyújthat annak, aki leendő otthonát képzeli el ezen a szép telken.

Kapcsolat

Madarász Norbert

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter