Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Ikerház, Hegyeshalom
#679700393
56.98 millió Ft
Alapterület 77 m2,  202 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű, azonnal költözhető
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Azonnal átvehető, új építésű ikerház Ytong tégla rendszerből!!!

Centrál-Ingatlan egyedi ajánlatában érdeklődőinek kínálja a 679700393-as azonosítószámú ikerházat.

 

Hegyeshalomban, családi házas övezetében, 77 m2 teljes lakóterületű, új építésű ikerház, 202 m2-es telekkel eladó. CSOK Plusz igénybe vehető!

 

-A Hegyeshalomban csendes területen épült ikerház környezetében szintén lakóházak találhatók, közel van a település központja. Az országhatár és az autópálya is könnyen elérhető.

-A széles utcafrontú saroktelekre, egymás mellé két ikerházi lakás épült, 203-202m2 telekmegosztásban. Önálló bejárattal, önálló utcafronttal, nincs közös telekrész.

-A hirdetésben szereplő B”jelű ikerházi lakás a telek bal oldalán helyezkedik el, a telek sarokrészén, kevés szomszéddal. Ideális méretű, 202 m2-es telekrésszel, az épület melletti kocsibeállóval autó részére. A kertrész a szomszédos ingatlanok kertjéhez és egy forgalommentes utcarészhez kapcsolódik. Nyugodt, csendes környezetre lehet számítani a mindennapokban.

-Az ingatlan Ytong téglából, fűtéskész állapotban készült el, azonnal átvehető. Igény esetén a kulcsrakész befejezés is lehetséges.

-A földszinten nappali + konyha, egy hálószoba, wc, fürdő található. Az emeleti részen két szoba, fürdő+wc, közlekedő helyiségek vannak. A terasz 10m2-es délkeleti irányba néz, igény esetén befedhető.

-Az ikerház teljes lakóterülete 77.37m2. Az emeleten a tetőtéri jellegből adódóan a hasznos alapterület 69.25m2 + 10m2 terasz.

-A ház kiváló minőségű anyagok felhasználásával épült. A teljes épület Ytong rendszerrel készült aminek jelentősen jobb a hőszigetelése mint az égetett tégla rendszereknek. A külső, 30cm-es Ytong falazatra 15cm-es homlokzati szigetelés kerül. A szintek közti födém vasbetonból készült A tetőtérbe 30cm szigetelés került beépítésre. Az aljzatban 13 cm szigetelés került.

-3 rétegű üvegezésű, hőszigetelt műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre. Minden ablak és erkélyajtó beépített tokos redőny előkészítést kap, ez tartalmazza a redőnytokot és a lefutó síneket.

-A fűtést hőszivattyú biztosítja, minden helyiségben padlófűtéssel. A meleg víz ellátást is a hőszivattyú biztosítja. Így a ház rezsi költsége alacsony lesz. Közművek: villany 3X20Amper, saját vízóra, csatorna bekötés. A H tarifás villanyóra igénylése az új tulajdonos feladata, de az előkészítés és villanyórahely kialakítás megtörtént.

-A telek falazott kerítéssel és 3D-s kerítéssel bekerített, a telekrészek közötti kerítést is tartalmazza a vételár. Igény esetén (plusz költség) a kapu elkészítését is vállalják. Az utcafronttól a bejáratig térköves járda készül, igény esetén (plusz költség) egyéb térkövezés is igényelhető.

-A feltüntetett ár fűtés-kész ár. Tartalmazza bekerített telek árát és az épület fűtéskész árát. Kívülről teljesen kész, belül igény esetén a teljes befejezést is lehet kérni. Az ár tartalmazza teljes közművesítést, mérőórákat, a kialakítást, a fűtéskész kivitelezést, tervezés költségét.

 

Amennyiben a 679700393-as számú ikerház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a +36 70 322 2121 telefonszámon.

Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére. CSOK Plusz igényelhető!

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter