Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Ikerház, Inárcs
#714500033
64.9 millió Ft
Alapterület 93 m2,  488 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos

Részletes leírás

Eladó modern ikerház Inárcson – 2023-as építés, 93 nm-es alapterület, alacsony rezsiköltség!

Eladó modern ikerház Inárcson – 2023-as építés, 93 nm-es alapterület, alacsony rezsiköltség!

Inárcs központi részén, csendes környezetben eladó egy 2023-ban épült, modern, letisztult stílusú ikerház, amely 93 nm-es alapterülettel rendelkezik és 3 szobás + nappalis elrendezést kínál. Az ingatlan egy 488 nm-es telekrészen fekszik, tökéletes választás családoknak és azoknak, akik tágas, élhető otthont keresnek.

A ház teljes mértékben klímatizált: a szobákban 2,8 kW-os klíma, míg a nappaliban 3,5 kW-os klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet az év bármely szakában. Az ikerházak csak a tárolóknál érintkeznek, így nincs áthallás, garantált a nyugalom és a privát szféra.

Az ingatlan kiemelkedően energiahatékony, a havi rezsiköltsége nem haladja meg a 30 ezer forintot, ami rendkívül kedvező ebben a kategóriában.

Miért Inárcs?
Inárcs Pest megye déli részén, Budapest közvetlen közelében helyezkedik el, az M5-ös autópálya közelségének köszönhetően a főváros gyorsan elérhető. A település ideális választás azoknak, akik zöldövezeti, nyugodt környezetre vágynak, de nem szeretnének lemondani a város közelségéről. Inárcs folyamatosan fejlődik, bővülő szolgáltatásokkal, iskolákkal és üzletekkel, így egyre népszerűbb a családosok és fiatalok körében.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, és szerezze meg álmai otthonát Inárcson, ahol modern életvitel és csendes környezet várja Önt!

Kapcsolat

Horváth Sándor

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter