Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Ikerház, Mosonmagyaróvár, Magyaróvár
#679700400
79.5 millió Ft
Alapterület 102 m2,  244 m2-es telken
Szobák száma 4 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Kertre néző
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Részben akadálymentesített

Részletes leírás

Hőszivattyús fűtésű-hűtésű, nappali + 3 hálószobás, új ikerház szuper helyen!

 

Mosonmagyaróváron, közel a belvároshoz, új építési területen hőszivattyús fűtésű-hűtésű ikerházat kínálunk.

 

-Az aszfaltozott utcában épülő ikerház saroktelekre épül. A hirdetésben szereplő 2.számú házhoz 244m2 telek tartozik. A 2. számú ikerház hasznos alapterülete 101.94m2, nettó lakóterülete 98.11m2 + 7.65m2 terasz (a terasz 1/2-a beszámításba került a hasznos alapterületbe).

-A ház formája modern stílusú tervezés eredménye. A belső elosztás is rendkívül ideális. A földszinten megtalálható a nappali-étkező-konyha mellett, egy hálószoba, wc, előszoba, lépcsőház és háztartási helyiség. Az emeleten 2 hálószoba, fürdő wc-vel, közlekedő található.

-A nappaliból egy 7.65m2-es teraszra tudunk kilépni és opcionális lehetőségként a terasz bővíthető és a jövőben befedhető.

-A magas műszaki tartalom, kiváló anyagok felhasználásával, profi kivitelezésben készül minden.

-Külső nyílászárók: több légkamrás profilú, 3 rétegű üvegezéssel készülnek, redőny előkészítéssel (beépített redőnytok, lefutósínek beépítve).

A fűtést és a meleg víz ellátást meleg-víz tárolós, hőszivattyú biztosítja. A ház padlófűtéssel kerül átadásra. A hőszivattyú hűtésre is alkalmas, a fan-coil rendszer kiépítés benne van az árban, továbbá 1db fan-coil a nappaliba felszerelésre kerül, a hálószobákba a kiállások készülnek el.

-A ház 30-as porotherm rendszerű téglából készül 15 cm-es homlokzati szigeteléssel. Aljzatban 15 cm hőszigetelés kerül, födémbe 30 cm hőszigetelés kerül beépítésre. Az ikerház 1.-2. lakása között hanggátló téglafal készül.

-A ház délnyugati fekvése kiváló választás világosság szempontjából. A jó méretű ablakok ezt támogatják, így a téli időszakban sok napenergiát is beengedhetünk a házba.

-A feltüntetett ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Tartalmazza a telekrész árát, teljes külső befejezést, tereprendezést, belső fűtéskész állapotot. Most EXTRA kedvezményként a vételár tartalmazza a két kocsibeálló és a bejáratig a járda térköves kivitelezését.

-A kulcsrakész befejezésre is van lehetőség. Készültségi szinttől függően változtatás, opcionális átalakítás, extra kérések is megvalósíthatóak.

-A közműbeállásokat és a közműórák költségét tartalmazza a vételár. A hőszivattyúhoz H tarifás mérőóra igényelhető.

-A vásárlás készültségi szinttől függően illetékmentes! Az ikerház a használatba vételi engedély után társasházzá alakulhat, lakásonként önálló helyrajzi számokkal.

-Kérhető plusz költséggel: kerítés, további térkövezés, belső munkálatok stb.

 

Remek választás, kiváló lokáció, minőségi kivitelezés. Tervezett átadás lekötéstől függően 2025. III. negyedév.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter