Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Mezőgazdasági terület, Pécsely
#710200003
44 millió Ft
Alapterület 55 m2,  6 721 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Pécselyen kiváló minőségű szőlőterület, gyönyörű panorámával eladó

Pécselytől északra, délkeleti lankás domboldalon eladó szőlővel beültetett, szakszerűen gondozott terület pince-présházzal. A település kiváló földrajzi adottságokkal rendelkezik. A Tihanyi-félszigettől északra, Balatonszőlős, Tótvázsony, Aszófő szomszédságában fekszik. Az itt élők élvezhetik a falusi élet nyugalmát. A Balaton partjától kb. 5 km-re, Veszprémtől, a megyeszékhelytől 21 km-re, Balatonfüredtől mindössze 8 km-re fekvő község, ahol a borturizmus egyre nagyobb teret hódít. Budapest fővárostól is mindössze 130 km távolságra van.

Az ingatlan a földhivatali nyilvántartásban két helyrajzi számon szerepel. Tulajdoni lap szerint kivett zártkerti művelés alól kivett terület. Ez rendkívül előnyös, mivel nem kell kifüggeszteni és hosszadalmas eljárás keretében várakozni az igazi birtokba vételre. Áll rajta egy kőből épült présház - mely egy földpincével folytatódik. A kettő alapterülete 41 m2. Az épület a térképszelvényen fel van tünteve. Mk-2 - kertes mezőgazdasági - övezeti besorolásba tartozik. Az erre vonatkozó helyi építési szabályzat a következő:

Gazdasági épület, borturizmust szolgáló épület (egy telken egy épület) kizárólag a helyi építési hagyományoknak megfelelő, tájba illő építészeti kialakítással lehetséges
A beépíthető minimális teleknagyság 3000 nm
A beépíthető minimális telekszélesség 16 m
Szabadon álló beépítési mód
A beépítés maximális mértéke 2 %, legfeljebb 100 nm alapterülettel
Maximális építménymagasság 4 m lehet
A közművek közül a villany az épületbe be van vezetve. Vízellátását egy fúrt kút biztosítja, amely a szomszéddal közösen üzemel. Az ingatlan aszfaltozott úton megközelíthető, melyről lekanyarodva mindössze 50 m-t kell megtennünk kavicsos úton.

Részleges panoráma nyílik a területről a Balatonra és pihenőidőben gyönyörködhetünk a szemközti dombokban.
Mind befektetőknek, mind szőlőművelő gazdáknak ajánlom figyelmébe. A szőlőültetvény sortávolsága úgy van kialakítva, hogy gépi művelésre is alkalmas.
További információkért és a helyszini megtekintésért hívjon bizalommal.

Finanszírozásban, bankfüggetlen tanácsokkal, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Kapcsolat

Bagine Blazsek Marta

Irodavezető

+36 70 213-7141
info.bbmarti@gmail.com


Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter