Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Nyaraló, Nyíregyháza
#213800554
16 millió Ft
Alapterület 30 m2,  720 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Fa
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Nincs

Részletes leírás

Nyíregyháza-Császárszálláson, meseszép nyaraló, 720 nm2-es kerttel, 30 nm2-es faházikóval eladó

Álmodoztál már mesés nyaralóról, ahol valóra válhatnak vágyaid? Ne keress tovább, mert most megtaláltad!

Egy lenyűgöző nyaraló vár rád Nyíregyháza-Császárszálláson, amely magával ragadja a szíved és a fantáziád. Itt a lehetőség, hogy valódi paradicsomot teremts magadnak.

 

Egy gyönyörűen gondozott, 720 nm2-es, mesebeli kertben találhatod magad, ahol a fenyőfák mellett gyümölcsfák és magaságyások is otthonra lelnek. Szeretnél friss málnát vagy zöldséget szedni? Itt lehetőséged nyílik rá!

A kertben megbújik egy varázslatos, 30 nm2-es, borovi fenyőből készült házikó, amely tökéletesen harmonizál a környezetével. Az épületben egy légtérben található a nappali, a konyha és egy galéria, amely igazi kis bunker lehet a gyerekeknek. A fürdőszoba zuhanyzóval és wc-vel felszerelt. A meleg- és hidegvíz, valamint az áramellátás is biztosított, így a kényelmet sem kell nélkülöznöd.

 

Fontos megjegyezni, hogy jelenleg a nyaraló nincs téliesítve, de tavasztól őszig kellemes időt tölthetsz itt, amikor a természet ébredezik és ragyogóan szép.

 

Képzeld csak el, ahogy üldögélsz a kertben, élvezve a nap sugarait és a madarak csicsergését. Ezt a nyaralót valóban a természet szerelmeseinek teremtették!

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat

Veress Brigitta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter