Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Présház, Etyek, Újhegyi utca
#707000183
46 millió Ft
Alapterület 21 m2,  1 396 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Áron alul
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Kandalló
  • Komfort: Szoba-konyha

Részletes leírás

Etyeken turisztikai központban eladó telek présházzal, gyümölcsössel alkalmi áron!

Csodálatos Telek Etyeken - A Befektetők Álma

 

Szeretettel kínálom eladásra az egyik legszebb telkét, gyönyörű környezetben. Ez a lenyűgöző ingatlan nem csupán egy egyszerű telket jelent, hanem egy olyan lehetőséget, ami garantáltan magával ragadja Önt és lehetővé teszi álmai megvalósítását.

Etyek egy olyan hely, ahol a természet és a fejlődés tökéletes harmóniában élnek egymás mellett. A környék 1.5 milliárd forintos beruházása nem csupán egy átlagos fejlesztés volt, hanem egy új korszak kezdete. Az utcák átépítése, a modernizált villanyhálózat és a lélegzetelállító gasztrosétány mind azt bizonyítják, hogy itt az ideje egy új lendületnek és lehetőségnek. Nyáron emberek ezrei látogatnak el ide, és fantasztikus vendéglátó egységet lehet létrehozni.

A telek önmagában is lenyűgöző: panorámás kilátás nyílik róla, gyümölcsfák és szőlőültetvények díszítik, ráadásul fóliaházzal is rendelkezik, ami számtalan lehetőséget rejt magában. Az ingatlan nem csupán egy befektetés, hanem egy életforma - ahol a jó levegő, a nyugalom és a természet közelsége mindennapjainkat ihleti és gazdagítja.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velem még ma, hogy elindítsuk álmai megvalósításának útját!

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter