Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Sorház, Esztergom, Szentlázár
#712300138
71.99 millió Ft
Alapterület 104 m2,  200 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Villanyfűtés
  • Szintek száma: 2

Részletes leírás

Felújított sorházi lakás a Táti úton

Megvételre kínálok Esztergomban, a Táti úton egy tégla építésű sorházi ingatlant. 
A két szint együttes hasznos alapterülete 104 nm, CSOK+-ra alkalmas.
Az előkertből a földszintre lépve egy előszoba, egy nappali, egy fürdőszoba, külön wc, egy háztartási helyiség, egy speiz és egy nappali-étkező található. Utóbbi helyiség egy 15 nm-es teraszban végződik, mely a hangulatos hátsó kertbe vezet. Innen tudjuk megközelíteni a két nagy méretű  garázst, melyek a hátsó kis utcára nyílnak. Az udvarban ezen kívül egy nagy méretű tárolót is építettek. A terasz alatt pince húzódik.
Az emelet egy előszobára, kettő külön nyíló szobára, és egy fürdőszobára tagolódik.  Az egyedi kialakításnak köszönhetően  a központi részen kád, míg az egyik oldal leválasztásával egy zuhanyzó kapott helyet. A másik oldalon található a mosókonyha.

Az ingatlant tulajdonosai 2021-ben teljes körűen felújították, melynek keretein belül új víz-, és villanyvezetékeket húztak be, a nyílászárókat műanyagra cserélték, melyeket 3 rétegű üveggel, redőnnyel és szúnyoghálóval láttak el.

A szobák falait belülről 5cm-es szigeteléssel, majd gipszkartonnal borították, a tető 20 cm-es szigetelést, a ház kívülről 15 cm-es grafitos szigetlést kapott.
A szobák parkettával, a vizesblokkok járólappal burkoltak. Az emeleti szobákban laminált padlót tettek le.

Az elektromos hálózatot 3x16 Amperre bővítették, éjszakai és nappali áram is rendelkezésre áll. Gázvezeték a telekhatáron van.
Az otthon melegéről elektromos központi fűtés gondoskodik, radiátoros hőleadással, melyet két idén felszerelt AUX hűtő-fűtő klíma egészít ki.

A meleg vizet Ariston hőszivattyús bojlerből nyerik.

Az ingatlan átgondolt kialakítású, modern, igényes, egy tisztasági festés, esetleges személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának. 
A környék csendes, nyugodt, a lakás tiszta, világos. Per-, teher- és igénymentes, így a vételár kiegyenlítését követően azonnal birtokba vehető.
Ajánlom összeköltözőknek, gyermekes családoknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. 
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon.
Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.
Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére az ajánlat tételtől a birtokba vételig.

Kapcsolat

Dinnyés Nóra Zsuzsanna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter