Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Sorház, Tata
#692000314
64.5 millió Ft
Alapterület 247 m2,  349 m2-es telken
Szobák száma 8 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Bomba ár
  • Garázs
  • Kertkapcsolatos
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Gázkazán
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó 3 szintes sorház, Tata egyik legjobb részén!

Az eladó 3 szintes sorház 1985-ben, téglából épült, egy 6 lakásos társasház szélső épülete. Nagyon jó környéken helyezkedik el, ahol több hasonló kialakítású ingatlan található.

A tulajdoni lapon lévő besorolása lakás, 151 nm-es hasznos alapterülettel, a közös 2098 nm-es telekből, 349 nm saját telekhányaddal.

A földszint alapterülete a garázzsal kiegészítve 95 nm, az emelet alapterülete 82 nm. A tetőtér beépítése elkezdődött, melynek befejezése már az új tulajdonosra vár. Ennek alapterülete 70 nm, befejezésével az alapterület 247 nm-re változik.

 

Az eladó sorházba belépve egy közlekedő fogad minket, innen nyílik egy tágas, teraszkapcsolatos étkező, amely sok természetes fényt kap. Mellette van egy boltívvel egybenyitott nagy nappali, amely ideális családi összejövetelekre. Ezen kívül a földszinten van egy konyha, egy kamra, és egy kisebb fürdőszoba. A garázsba a közlekedőből közvetlen bejárat van. A garázs 18,5 nm, magas belmagassággal, amely nagyobb autó számára is kényelmes parkolási lehetőséget biztosít. A kazánház külön bejáratú.

 

A 3 szintet egy tágas lépcsőház köti össze, az első emeleten egy közlekedő fogad minket. Ezen a szinten négy külön nyíló szoba, egy nagy fürdőszoba, egy külön wc, és egy gardrób található. Két szobából közvetlen hozzáférés van egy kisebb és egy nagyobb teraszhoz, amely tökéletes hely a pihenésre és a napsütés élvezetére. 

 

A tetőtérben jelenleg 3 szoba és egy fürdőszoba van, a munkálatok még nem fejeződtek be teljesen, így ez a szint az új tulajdonos igényei szerint alakítható. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy saját elképzelései szerint formálja és rendezze be ezt a szintet. 

 

Az eladó sorház fűtéséről gázkazán gondoskodik, a földszinten és az első emeleten padlófűtéssel, a tetőtérben radiátoros hőleadókon keresztül. Ezen kívül a nappaliban és az egyik emeleti szobában egy-egy hatalmas cserépkályha is megtalálható.

 

Az eladó sorház felújításra szorul, viszont tökéletes lehetőséget kínál nagy családosok számára, mivel jól alakítható az igények szerint.

Ez az ingatlan egy remek lehetőség azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani otthonukat, és egy csendes, barátságos környezetben szeretnének élni.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.

Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.

Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!

Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.

Várjuk hívását!

Kapcsolat

Szücs Kata Szilvia

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter