Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Tanya, Újfehértó
#185600181
19.9 millió Ft
Alapterület 99 m2,  4 535 m2-es telken
Szobák száma 1 szoba + 2 félszoba
Építési mód Vegyes
Állapot
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Udvari
  • Fűtés: Cserépkályha - fa, szén
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Komfort
  • Internet: Csak mobil internet

Részletes leírás

Igazi vidéki hangulat, csend, három szobás ház....

Nyíregyházától 20 km-re, Újfehértó külterületén található ez a hamisítatlan, vidéki hangulatot árasztó (és vidéken is található) tanya. Az ingatlan megnevezése kivett tanya 762 m2 és szántó 3773 m2.  A leírtakból következik, hogy ez a tanyás ingatlan kifüggesztendő.

A 99 m2–es házhoz már a kaputól fedett bejáró vezet, megadva ezzel a porta egész hangulatát. Útban az otthon felé azonos stílusban megépített filagória található szalonnasütővel, virágos kiskerttel.  A házba lépve előtér fogad, majd a tágas étkező, és konyha következik. A közlekedőből nyílik a nagyszoba és a fürdőszoba WC-vel, és innen vezet egy folyosó a két kisebb szobához. A vegyes (vályog és tégla) építésű ház ablakai fa, illetve szigetelt fa ablakok, fűtése cserépkályhákkal megoldott.  Az ingatlanba az áram bevezetésre került, mobilinternet működik jelenleg. A vizet hidroforos fúrt kút, a meleg vizet bojler szolgáltatja, a vízelvezetést emésztő gödörrel oldották meg. A központi fűtés létrehozásához a kazánház alapzata már kialakításra került. A ház tetőrésze felújításra került, tetőfedő fólia és új lécek lettek felrakva a gondos gazda jóvoltából, aki a ház állagát igyekszik megóvni jövőbeni tulajdonosa számára.

A bejárat filagóriával szembeni oldalán vannak a nyitott kocsi beálló és gazdasági épületek (baromfi- és sertésól, kukoricagóré, fa és egyéb tárolók). A ház háta mögött még egy istálló is helyet kapott, ahol két tehén és egy ló is jól megfért. Egy külön elkerített rész ad helyet a gyümölcsfáknak, konyhakertnek, a hátul lévő szántó pedig alkalmas termények termesztésére, fóliasátraknak, de akár lovaknak kifutó is kialakítható itt. A most újra felfedezett falusi turizmus (állatsimogató) számára, céges összejövetelek megrendezésére is alkalmassá tehető, hisz itt biztosan senkit nem zavar a rendezvények zaja.  Ha  azonban csendre, békére vágyik, akkor ez Önnek az ideális hely. Nyíregyházi ingatlan csere is szóba jöhet, 1+1 szobás, 4. emeletig - nem záró szint- liftes házban. Állomás környéke előnyben.

Kapcsolat

Baku Lászlóné

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter