Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Baj
#692000270
345 millió Ft
Alapterület 330 m2,  6 400 m2-es telken
Szobák száma 6 szoba + 1 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Kiváló
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Körpanoráma
  • Fűtés: Vegyes tüzelés
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Festői környezetben 7 szobás családi ház ELADÓ!

A Sikeres Ingatlaniroda kínálatában eladó Baj Szőlőhegyen egy 3 szintes, stílusos családi ház!

Az épületet egy 6.400 négyzetméteres birtok öleli körbe, ahol a természet szépsége magával ragadó. A birtok egy csendes és nyugodt környezetet biztosít, kissé távol a nagyváros zajától és nyüzsgésétől.

Az eladó családi ház magával ragadó eleganciát kínál, minden kényelemmel rendelkezik, 330 négyzetméteres területén 7 szoba, négy fürdőszoba, tágas konyha, előszoba, kamra, dupla beállású garázs, terasz fogadja a lakókat. Az épület belső elrendezése megfontoltan került kialakításra. A telken egy különálló hangulatos borospince, fedett terasszal, és egy külön présházban lévő borospince is megtalálható. A külön épület egy kőház, 30 nm-en, 1+ fél szobával. Az ide vezető út egy külön nagykapuval ellátott kavicsos úton megközelíthető.

 

A birtokra bejutva egy elektromos időzítővel ellátott, fél éve épült aluminium automata kapun jutunk be. A házhoz aszfalttal burkolt út vezet fel, a ház előtt 100 nm-es rész térkővel borított, ahol több autó számára is bíztosított a parkolás. A házhoz a belátást teljesen kizárja a Babérgyöngy koszorú, amely a térkövezett rész bal oldalán található.

Körbe tekintve felfelé menet mindenhol csodaszép ősnövényeket ültetett a tulajdonos ilyen például a vörös fenyő, de tömérdek gyümölcsfa és szőlősor is megatalálható. Az egész kert/birtok automata öntözőrendszerrel felszerelt.

 

Beérve először a dupla beállású garázzsal találkozunk, ahol még bőven van hely szerszámok és gépek tárolására. A garázsból közvetlenül bejutunk a ház pinceszintjére, ahol a kazánház, egy fürdőszoba, két tároló  valamint 2 szoba található. Az egyik szobában egy infraszauna is helyet kapott. A másik szobát, ami 40 nm-es, jelenleg barkács műhelyként használják, de más funkciót is adhatunk neki. Ezen a szinten akár egy külön lakrész is kialakítható.

 

A fölszintszinten remek elosztású helyiségekkel találkozunk. A konyha egyedi tervezésű, gépesített, egy külön főző sziget lett kialakítva. Nagyon frappáns ötlet, hogy egy kiadópulton keresztül a konyhából teljesen rá látunk a nappalira, így főzés közben is élvezhetjük családunk, barátaink társaságát. A nappali hatalmas, elrendezése fantasztikus. A nappali ékessége egy fatüzelésű, mutatós, egyedileg kialakított cserépkályha. Ezen a szinten egy hálószoba van, amit igény szerint dolgozó szobaként is használhatunk. A spájz nem csak bőven ad helyet a sütéshez-főzéshez szükséges dolgaink tárolására, hanem egy külön szennyes ledobó is lett beszerelve a kényelem érdekében. A gardrób szoba minden nő álma, hiszen így van bőven hely a holmik tárolására. A gardróbszobából nyílik egy fürdőszoba, ahol zuhanyzó került kialakításra. Minden szoba, minden szinten hűtő-fűtő klímával ellátott. Minden szinten új lapradiátorok vannak felszerve, amelyek szabályozhatók.

 

A tetőtérben nappali, egy tágas gyerekszoba, hálószoba,vendégszoba és egy fél szoba is található. Itt már két fürdőszoba is van, egy zuhanyzós és egy fürdőkádas. A színek, bútorok itt is harmonizálnak, mindegyik egyedi látványt nyújt. A szobákban belső szúnyogháló is van, a dupla védelem érdekében. Ezen a szinten, az egyik hálószobából nyílik egy 6nm-es erkély, ahonnan a kilátás fantasztikus. A gránit párkányra könyökölve elámulunk a festői látványtól.

 

Az eladó családi ház szinte teljesen önfenntartó. A fűtés Viessmann faelgázosító kazánnal, elektromos kazánnal, és egy mutatós cserépkályhával megoldott. A víz saját fúrt kútról van, amely 70 méter mélyen van. A melegvízellátás a napkollektornak köszönhető. Az áram teljesítménye 3x25amper, illetve ipari áram is rendelkezésre áll. Az épület és a birtok biztonságáról távfelügyelethez bekötött kamera és riasztórendszer gondoskodik.

A házhoz tartozik egy részben fedett nagy terasz is, amely közel 40 nm-es. Itt van hely grillezni, vagy csak a nyugágyon sütkérezni.

 

Ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a fantasztikus panorámával rendelkező családi házat, ahol a nyugalom, a csönd, és a béke van. Ide költözve nincs több dolgunk, mint élvezni a családdal együtt töltött perceket, és gyűjteni a csodás emlékeket.

Bátran ajánlom befektetők, borászok, sportolók számára is ezt a szuper házat, hisz akár egy éttermet kis panzióval is ki lehet alakítani. Ilyen helyre, ahol a levegő is tiszta, szívesen töltenék az emberek a szabadidejüket.

Tehát befektetők hajrá, legyenek kíváncsiak és nézzük meg együtt.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kapcsolat

Csercsa Elvira

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter