Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Cegléd, Belváros
#714500032
29.5 millió Ft
Alapterület 59 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Vegyes
Állapot Felújított
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kertkapcsolatos
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Eladó egy felújított, kertkapcsolatos lakás Cegléd belvárosában

Eladó egy felújított, kertkapcsolatos lakás Cegléd belvárosában, ahol a modern kényelem és a természet közelsége találkozik.

Az ingatlan 59 nm-es alapterületű, amit egy 11,5 nm-es, állógalériás tér egészít ki, így tágas életteret biztosít a család minden tagjának. A galéria alatt 211 cm-es belmagasságú terület található, amely tökéletes akár dolgozószobának, akár tárolónak. A lakáshoz tartozik egy 8,5 nm-es, fedett terasz is, ahol nyugodtan élvezheti a kertre nyíló kilátást.

Az otthon új hőszigetelt nyílászárókkal, szigetelt falakkal és egy vadonatúj gázcirkó kazánnal lett felszerelve, így energiatakarékos megoldást nyújt a hidegebb hónapokban is. A lakás egy 4 lakásos sorház első lakása, ami egy kifejezetten barátságos és nyugodt lakóközösséget biztosít.

Elhelyezkedésének köszönhetően pár perc sétára találhatók iskolák, óvodák és a piac, így ideális választás családosoknak vagy azoknak, akik értékelik a belvárosi kényelem minden előnyét. Bevásárlási lehetőségek szintén a közelben találhatóak, így minden, ami a mindennapi élethez szükséges, könnyen elérhető.

Ha egy modern, tágas és minden igényt kielégítő otthonra vágyik a belvárosban, ez a lakás Önre vár!

Kapcsolat

Horváth Sándor

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter