Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Esztergom, Kovácsi
#712300098
39.99 millió Ft
Alapterület 64 m2,  30 m2-es telken
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Felújítandó
Emelet 1. emelet

További paraméterek

  • Fűtés: Infrapanel

Részletes leírás

Azonnal költözhető téglalakás a vasútállomás közelében

Megvételre kínálok Esztergomban egy téglalakást, ami egy két szintes téglaház ház első emeletén helyezkedik el.

A ház jó állapotú, a lépcsőház tiszta, rendezett. A tetőt 2012-ben újították fel, erre az évre az udvar térkövezését tervezik. Parkolás a zárt udvarban, közvetlenül a lakás bejáratánál lehetséges.

A 64 négyzetméteren helyet kapott egy előszoba, konyha, speiz, fürdőszoba-wc és két szoba szoba. Utóbbi helyiségek burkolata parketta, a többi helyiségben linóleum illetve járólap. Az eredeti dupla fa ablakok redőnnyel felszereltek.

Az otthon melegéről elektromos fűtés gondoskodik, infrapaneles hőleadással, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A lakásban lévő kettő cserépkályha remek hangulatot kölcsönöz a téli időszakban. 

Éjszakai és nappali áram is rendelkezésre áll ( 32+25 A)

Az ingatlan egy korszerűsítés, személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának, igény szerint akár három szobássá is alakítható.

A lakáshoz tartozik egy alagsori kb 6 nm-es tároló, egy kb 25 nm-es padlástér, illetve egy kb 30 nm-es udvarrész, ahova esetleg egy mobilgarzs is telepíthető.

A közös költség 12800 Ft/hó.

A lokációt, fekvést tekintve remek, udvari elhelyezkedése miatt csendes, de kiváló közlekedésű. A közelben óvoda, iskola, Tesco, benzinkút, vegyesbolt, zöldséges, dohánybolt található, busz- és vasútállomás karnyújtásnyira. A közeli gyárak számtalan munkalehetőséget biztosítanak, ingázóknak Budapest-Esztergom menetidő 50 perc.

Ajánlom egyedülállóknak, pároknak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az ingatlanra CSOK igényelhető.

 

Kapcsolat

Dinnyés Nóra Zsuzsanna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter