Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Mosonmagyaróvár, Városközpont
#679700404
68.9 millió Ft
Alapterület 105 m2
Szobák száma 5 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • CSOK igényelhető
  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Városra néző
  • Fűtés: Távfűtés egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Dupla komfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Kivételes méretű, 5 szobás lakás eladó!

 

Kiváló minőség, két lakószint, 5 szoba, városközponti elhelyezkedés, beépített bútorokkal, gépekkel eladó!

 

Mosonmagyaróváron, szuper elhelyezkedéssel, forgalommentes zsákutcában, társasházi környezetben kínáljuk ezt a 105m2 hasznos alapterületű lakást. A lakás a társasház 2. emeletén, a felső szinten található, teljes alapterülete a 124m2 + 9.9m2 erkély.

 

Az 5 szobás lakás belső két szintes, klimatizált, két fürdőszobával, két wc-vel lett kialakítva. A nappali és az erkély déli-délnyugati fekvésű. Tágas helyiségek jellemzik, itt minden és mindenki elfér.

 

Jellemzők:

- A lakás alsó szintjén található nappali, étkező, önálló konyha (nem amerikai konyha), kamra, egy kisebb hálószoba, dolgozószoba, fürdő (káddal), wc helyiség. A nappaliból egy 10m2-es erkélyre tudunk kimenni amely minden évszakban napos.

- A lakás felső szintjén két tágas hálószoba (16m2, 17m2), gardrób, fürdőszoba (káddal, zuhanykabinnal, wc-vel). A felső fürdő különlegessége, hogy a kádból a csillagokat is meg tudjuk figyelni a felette lévő ablakon keresztül.

- A rezsiköltsége rendkívül alacsony, átlagos fűtésköltség mindössze 17.200.-Ft/hó. A közös költség is alacsony. A fűtést és a meleg víz ellátást távhő biztosítja, meleg víz órával, a fűtésnél hőmennyiség mérőkkel biztosított a pontos, fogyasztás alapú elszámolás.

- A 2001-ben épület lakáson két nagyobb felújítás történt. 2009-ben padlóburkolatok lettek cserélve (járólap, laminált padló), az alsó szinten lévő fürdő és wc is teljesen újult.

- 2022-es felújítás során: a felső szinten lévő fürdő lett teljesen felújítva, a tetőtéri ablakok lettek kicserélve új, velux műanyag ablakra amik külső hővédő rolóval és belső fényvédő rolóval szereltek. A hűtő-fűtő klíma ekkor került felszerelésre. A konyhabútor csere is ekkor történt, továbbá az felső szinti hálószoba szekrényei is 2 évesek.

- A lakás alsó szinten lévő ablakai hőszigetelt üvegezéssel készült fa nyílászárók, mindenhol redőnnyel. Az emeleten műanyag tetőablakok hővédő és fényvédő rolóval. A belső ajtók fából készültek, furnérozott felülettel.

- A társasház zárt udvarán lévő parkolóhelyeken lehet parkolni, de a társasház körüli ingyenes parkolók is használhatók. Közös tároló is rendelkezésre áll a kerékpároknak és egyéb kis járműveknek. A lakóközösség jó, együttműködő.

 

Ide, szinte csak a bőröndöt kell hozni.

 

Várom jelentkezését a megadott elérhetőségeken!

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter