Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Nyíregyháza, Hímes
#687700931
31.49 millió Ft
Alapterület 45 m2
Szobák száma 1 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Szintek száma: 3
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Kuckós lakás a Hímesen

Ez az újszerű állapotú, 45 m²-es, földszinti lakás Nyíregyháza egyik legkedveltebb környékén, a Hímesben található. Nappali + hálófülkés elrendezése és kiváló adottságai miatt igazi ritkaság a piacon!

 

A lakás funkcionális- és használhatósági értékei:

- szigetelt társasház

- műanyag nyílászárók, redőnnyel, rovarhálóval

- klimatizált lakás

- kerékpár és 2 db közös tároló

 

Ez a hangulatos kuckó egy igazán remek elhelyezkedésű otthon, amely saját udvari beállóval és sátorgarázzsal is rendelkezik, amelyen 1,5 M Ft az ára a vételáron felül. A lakás tökéletes választás azoknak, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnék élni mindennapjaikat, és nem akarják kompromisszumokkal megvalósítani az álmaikat.

 

Az ingatlan remek adottságai, elhelyezkedése és állapota miatt nem sokáig lesz várhatóan a piacon. Cselekedjen most, és tegyen ajánlatot, hogy Ön legyen az, aki ezt a hangulatos otthont megszerzi, mielőtt egy másik szerencsés vevő lecsapna rá!

 

Amennyiben Önnek is eladó ingatlana van és nem szeretne lemaradni a legtöbb potenciális vevőről, akkor használja az egyedi és minőségi marketing anyagaimat (képek, videó, szöveg). Vegye fel velem a kapcsolatot és legyen az eladó ingatlanának a lehető legjobban teljesítő hirdetése, ami a legnagyobb érdeklődést generálja!

Kapcsolat

Horváth Géza

lakóingatlan specialista

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter