Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Szolnok, Belváros
#169201208
36.9 millió Ft
Alapterület 46 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Új építésű
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Jó közlekedéssel
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

*****KIVÁLÓ AJÁNLAT*** BELVÁROSI ÚJ ÉPÍTÉSŰ LAKÁS****Kiváló befektetésnek is, mivel újépítésű lakás a belvárosban nagyon ritka.
Szolnok belvárosában, a Dr.Balogh Kálmán utcában, eladó egy 4 lakásos társasház 2.emeletén lévő, gyönyörűen kialakított 2 szobás, fiatalos , hangulatos, igényes 46 m2-es lakás!

A lakás 2022-ben épült. / egy meglévő társasház emeleti részén került megépítésre/. Így természetesen minden új az ingatlanban. A villanyvezetékek, víz-csatorna rendszer, a falak, új kazán, új konyhabútor, új fürdőszoba. Külön helyrajzi számmal rendelkezik, külön mérőórákkal. A lakás előnye, hogy a lépcsőházban csak 3 lakás van, a negyedik lakásnak nem innen van a bejárata. A 2. emeleten pedig csak két lakás van. Kedves lakók, barátságos környezet. Az energetikai minősítése a lakásnak CC korszerű. Fűtése cirkófűtés, padlófűtés és hűtő-fűtő klíma. A belvárosban lévő lakás egy csendes utcában található, mégis minden gyorsan , könnyen elérhető. A lakás tehermentes, azonnal költözhető! A lakásban egy étkező-konyha, két szoba és fürdőszoba- illemhelyiséggel található. Ezen kívűl nagyméretű beépített szekrények, magasfényű konyhabútor, illetve hűtő-fűtő klíma található az ingatlanban. A társasház engedélyezi a kisállat tartását a lakásban. A lakáshoz lehetőség van egy garázs , vagy egy tároló vásárlására is.
Lakás irányára: 36,9 Mft
garázs irányára: 7,8 Mft
tároló irányára: 1,9 Mft

Bővebb felvilágosításért várom megtisztelő hívását! 

Kun Tünde 06-70-433-3506

Gesztenye Ingatlan

Kapcsolat

Kun Tünde

Tulajdonos

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter