Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Téglalakás, Tatabánya, Dózsakert
#692000292
65 millió Ft
Alapterület 100 m2
Szobák száma 1 szoba + 3 félszoba
Építési mód Tégla
Állapot Újszerű
Emelet 2. emelet

További paraméterek

  • Bomba ár
  • CSOK hitelre alkalmas
  • Felújított
  • Jó közlekedéssel
  • Klimatizált
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Házközponti egyedi méréssel
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 2
  • Komfort: Összkomfort

Részletes leírás

Tatabányán 3 szoba + amerikai konyhás lakás Eladó!

Eladó Tatabányán egy két szintes épület 2. emeletén lévő, 100 nm-es, újszerű lakás! Az épület 2005-ben téglából épült. Két éve volt tisztasági festés az összes helyiségben. A műanyag nyílászárók mellett szúnyogháló is felszerelésre került két szobában. A lakásban házközponti fűtés van egyedi méréssel.

A riasztórendszer kiépítésre került, bekötése, aktiválása az új tulajdonos döntése.

Az eladó lakáshoz egy saját és közös tároló is tartozik. A saját tárolót a szinten lévő lakók használhatják, itt bőven tudjuk egyéb nagyobb vagyontárgyainkat tárolni.

A lakásba belépve egy széles közlekedőn keresztül jutunk el a helyiségekbe. A közlekedőben található egy beépített szekrény ahová ügyesen el lett rejtve a mosógép, így nem látszik, és rengeteg helyet spórolunk.

A közlekedő bal oldalán található a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Belépve az ajtón külön nyílik mindkettő. A fürdőszobában egyedi beépített szekrény, és egy masszázs funkciós sarokkád van.

A fürdőszoba mellett található az egyik szoba, ami világos, jól berendezhető, valamint mellette a másik szoba amire szintén elmondható, hogy otthonos.

Tovább haladva jobb oldalon található a hatalmas nappali, amerikai konyhával és étkezővel. Ez a helyiség annyira egyedi, letisztult és elegáns, hogy minden igényt kielégít.

A konyhába a konyhaszekrény egyedi tervezésű, a főzőlap, a sütő, a mikró mind beépítésre került. A konyhában járólap van lerakva, a nappali viszont parkettával fedett. A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, ami minden évszakban kielégíti igényeinket.

A nappaliból nyílik egy 9 nm-es terasz, ami nekem az egyik kedvencem a lakásban. Ide kiülve meginni a jéghideg limonádét, vagy akár a téli napokon a forró teát, fantasztikus érzés.

A nappalival szemben is található egy szoba, amely jelenleg hálószobaként funkcionál. A szoba mellett helyezkedik el minden nő álma, egy gardróbszekrény, ahol ízlésünk szerint rendezhetjük holmijainkat.

A közös költség: 12.000.-Ft/hó.

A lakóközösség jó, a szomszédok kedvesek, barátságosak.

 

A közelben megtalálható: Óvoda, Iskola, Gyógyszertár, Korház, valamint egyéb kisebb és nagyobb üzletek.

Bátran ajánlom minden kedves érdeklődőnek ezt a csodás lakást, ahová szó szerint csak beköltözni kell. Beköltözve egy dolgunk van a csodás emlékeket gyűjteni szerető családunk körében.

 

Adatbázisunkban számos eladó-kiadó ingatlan közül választhat.
Személyre szabott ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Teljes körű díjmentes CSOK és hitelügyintézés nem csak a tőlünk vásárolt ingatlanokra.
Minden egy helyen, az ingatlan bemutatásától a birtokba adásig!
Hitelminősítés a Fő téri irodánkban a hét minden napján.
Várjuk hívását!

Kapcsolat

Csercsa Elvira

Ingatlanértékesítő

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter