Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Üzlethelyiség, Mosonmagyaróvár
#679700395
19.5 millió Ft
Alapterület 68 m2
Szobák száma 2 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Gázkazán
  • Komfort: Összkomfort
  • Internet: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Mosonmagyaróvár, forgalmas helyen üzlethelyiség eladó!

 

Mosonmagyaróváron, nagy forgalmú, jól megközelíthető helyen 68 m2-es eladó üzlethelyiséget kínálunk. FONTOS, hogy 96A (3/32A) áramkapacitás van bekötve!

- A mosoni városrész központjában, közvetlen utcára néző üzlethelyiség előtt intenzív gyalogos, kerékpáros és autós forgalom is van. Így könnyen elérhető mindenki számára. Parkoló is van közvetlenül az üzlet előtt és a közelben is.

- A 68m2-es üzlethelyiség, két egymástól függetlenül működtethető üzletrészből áll, ami egymás mellett helyezkedik el. A két üzlet összenyitható, átjárás biztosítható. Jelenleg egy 52m2-es és egy 16m2-es üzlet van kialakítva. Mindkettő utcára nyíló bejárattal, saját wc-vel, egymástól függetlenül működik.

- Kiválóan alkalmas kereskedelmi, szolgáltató vagy irodai tevékenységre is. Korábban pékségként is és egyéb üzletként működött, emiatt 96A (3X32A) áramkapacitás is rendelkezésre áll. Így bármilyen tevékenység működtethető amihez nagy áramerősség kell. A kisebb üzletrész korábban fodrászatként, szépségszalonként is működött, jelenleg is használatban van, további bérlési szándékkal ami biztos bevételt jelent.

- Az 52m2-es területű üzlet eladótere majdnem 30m2, jól berendezhető. A többi helyiségben előkészítő, mosogató, öltöző, raktár, zuhanyfülke (részben) és wc helyiségek lettek kialakítva.

A 16m2-es területű üzletrész egy eladótérből, kis raktár-közlekedőből és wc-ből áll. A raktár-közlekedő részen a két helyiség összenyitható, így biztosított a két rész együtt működtetése is.

-Az üzlethelyiségnek hátsó bejárata is van az áruk fogadására, ki- és bepakolásra.

- A helyiségek járólappal burkoltak. Az üzlet falai festettek, a többi helyiség csempézett.

- A fűtés kombi gázkazán biztosítja lapradiátoros rendszeren keresztül mindkét üzletrészre. Az 52m2-es üzletrészben a meleg vizet is a gázkazán készíti. A 16m2-es üzletrészben villanybojler van, továbbá itt egy hűtő-fűtő klíma is felszerelésre került, így a fűtés is függetlenül működhet a nagyobb résztől.

A földszinti, közvetlen utcafronti helyiség alkalmas irodai használatra, szolgáltatás működtetésére, de akár értékesítési pontként vagy bemutató helyiségként is használható. Az 52m2-es üzlethelyiség későbbi vételi szándékkal az első időszakban bérelhető is.

A vételárat nem terheli Áfa, így magánszemély és vállalkozás is megvásárolhatja egyéb adóterhek nélkül.

Az üzlethelyiség rezsi költsége alacsony. Minden fogyasztó mérőórával mért, internet, telefon igény esetén beköthető. A két üzletrész között a víz és villany fogyasztás mérése almérővel biztosított.

A megadott elérhetőségeken várom jelentkezését!

Kapcsolat

Bubla Zoltán

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter