Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Villa, kastély, kúria, Miskolc, Diósgyőr
#205704175
322 millió Ft
Alapterület 500 m2,  1 448 m2-es telken
Szobák száma 7 szoba
Építési mód Tégla
Állapot Luxus
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Kertkapcsolatos
  • Zöldövezeti
  • Kilátás: Panorámás
  • Fűtés: Kondenzációs kazán
  • Bútorozottság: Gépesített
  • Szintek száma: 4
  • Komfort: Luxus
  • Internet: Optikai
  • Akadálymentesítés: Nem akadálymentesített

Részletes leírás

Impozáns, exkluziv eladó villa

Eladó Diósgyőrben egy káprázatos, egyedi atmoszférájú, 2000-ben épült luxus villa.

 

Az 500 nm-es alapterületű, 4 szintet magába foglaló ház egy 1448 nm-es parkosított telken várja új tulajdonosát. Az építész álma egy olyan épület volt, amely harmonikusan illeszkedik a természetbe, ennek köszönhetően a ház falai mádi kővel, a tetőszerkezet Zsolnay cseréppel ellátott.

 

A házban összesen 7 szoba található, de a legkiemelkedőbb kétségtelenül a grandiózus nappali, konyha és étkező együttes, amely az óriás ablakoknak köszönhetően fényárban úszik, valamint fantasztikus kilátást biztosít az intim, privát, mindig zöldellő parkosított kertre.
A villa összes nappalijából és szobájából saját teraszra léphetünk ki, ahonnan csodálatos, bükki panoráma tárul elénk.

A minden szinten megtalálható tágas, olasz dizájner szaniterekkel ellátott fürdőszobákban hatalmas kádak és zuhanyfülkék kaptak helyet, melyek mellett külön illemhelyiség is megtalálható.

Az legalsó szinten szauna, zuhanyzó, WC-kézmosó, háztartási helyiség, kazánház, több autó befogadására is alkalmas garázs.  

 

A luxus és az elegancia jegyében a villában kizárólag prémium építőanyagok találhatóak: onyx kő és gránit felhasználásával, márványoszlopok, lenyűgöző kristály csillárok, igényesen kivitelezett kovácsoltvas beépítésével készült.

 

Az ikonikus épület minden helyisége klimatizált, a fűtés korszerűsítésével 2 éve a villa melegét egy központi és 2 kisegítő kondenzációs gázkazán, a padlófűtés és radiátorok biztosítják. Az épület műszaki felszereltségének része az egész házat behálózó központi porszívó is.

 

A villa védelmét vagyonvédelmi céghez bekapcsolt programozható riasztórendszerrel biztosítja.

A kert mind a négy oldalról hatalmas növényekkel határolt, intim kialakítású.

 

A közlekedés remek, pár perces távolságra vannak benzinkutak, bevásárlási lehetőségek, valamint a közelben található a Diósgyőri Vár, Miskolc egyik legkedveltebb étterme, illetve az ikonikus kisvasút, amivel eljuthatunk a csodás Bükk hegységbe.

 

Ez az impozáns ingatlan ideális választás azok számára, akik elegáns élettérre vágynak, valamint azon befektetők számára, akik magas színvonalú rendezvényhelyszínt keresnek, avagy luxus szálláshely, prémium vállalkozási tér kialakításában gondolkoznak.

 

Kapcsolat

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter