Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat

A vidék színe java
Eladó Zártkert, Öcsöd
#714400013
11 millió Ft
Alapterület 5 920 m2
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Átlagos
Emelet nincs megadva

További paraméterek

  • Kertkapcsolatos
  • Sürgős
  • Vízparti
  • Zöldövezeti
  • Bútorozottság: Bútorozatlan

Részletes leírás

Öcsödön vízparttal, épülettel rendelkező terület eladó!

Jász-Nagykun-Szolnok megye településén, ahol a Hármas-Körös Álom-zugi holtága húzódik, eladásra kínálunk egy 31 méter széles vízparttal rendelkező ,,derékszíj" területet! 

Öcsöd a 44-es Főút mellett helyezkedik el, nagy értéke a Hármas-Körös, ártere természetvédelmi terület. Itt torkollik be a Körösbe a Tisza II. csatorna, amely a Tisza vizét vezeti a folyóba. A közeli holtágak a horgászok kedvelt helyei. A vadászat számára is rendkívüli adottságokkal rendelkezik a környék. 

Az értékesítésre szánt ingatlan 2 részből áll. A közvetlen vízparti terület 31m X 7,2m. A part természetes állapotában, náddal övezett. Móló építés engedélyezett, lehet úszó, vagy lábakon álló. Kiváló horgászhely. A víz mélysége átlagosan 2 méter.

Szorgalmi út válassza el a zártkerti ingatlanon (5698m2-es terület) elhelyezkedő 16m2-es háztól. Beton alapra épült, B30-as tégla falazatú, saját mérőórával rendelkező, árammal ellátott épület. Cseréppel fedett, kibetonozott aljzattal rendelkező terasz lehetőséget nyújt az ingatlan bővítésére. Cseresznye, barack, dió, szőlő, szilvafa ontja gyümölcsét minden évben. Ásott kút áll rendelkezésre.

A terület hátsó részén, haszonbérbe kiadott gondozott földrészlet található. A képek között található térképvázlat jól illusztrálja a terület nagyságát (31mx191m), formáját, a házikó helyét, a vízhez kapcsolódó viszonyát. Az út, az Álom-zugi holtág és a ház között vezet végig a part menti soron. Külön számon nyilvántartott zártkerti ingatlan, egyben szeretnénk értékesíteni.

Amennyiben bővebb felvilágosítást szeretne, kérem hívjon! nullahathúsz kettőtizenegy negyven negyvennyolc

 

Az ingatlanról, a hirdetésekben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készítettük, irodánk azokért felelősséget nem vállal.

 

 

 

Kapcsolat

Turna Éva Katalin

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter